0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Welke bescherming is nodig bij het werken met een bosmaaier?

2.06  Welke bescherming is nodig tijdens het werken met een bosmaaier?

Werken met een bosmaaier vraagt om bescherming en andere hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u veilig kan werken.

Denk daarbij aan:

Gehoorbescherming :

In een lawaaiige omgeving is comfortabele gehoorbescherming een noodzaak. Ons assortiment bevat gehoorbescherming in verschillende uitvoeringen, met hoofdband, FM-radio, met en zonder vizier.

Helm met vizier :

Bescherm uw hoofd met een helm, volledig voorzien van gehoorbescherming en een vizier, zodat u zowel veilig als comfortabel kunt werken.

Draagtuig :

Ergonomisch draagtuig dat de belasting optimaal verdeelt over beide schouders, borst en rug. Sommige draagtuigen hebben een vlak heupkussen en een schokabsorberend heupkussen. De heupkussens hebben schuivende verbindingen zodat de machine kan worden gemanoeuvreerd met een minimum aan lichaamsbeweging, wat uw rug nog meer spaart.

Veiligheidsbroek en jas :

werkkleding voorzien van extra functies beschermt en is een uitstekende keuze voor o.a. het werk in de tuin en bosbouw. De van classic tot technical extreme veiligheidsbroeken en jassen zijn vervaardigd uit duurzaam materiaal dat voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen en is voorzien van extra functies voor zware werkdagen, waarbij bescherming tegen bijvoorbeeld de bosmaaier van cruciaal belang is.

Veiligheidsbril :

Vizieren, brillen en veiligheidsbrillen, er zijn talloze manieren om uw ogen te beschermen. Belangrijk tegen rondslingerend snoeiafval tijdens het werken met een bosmaaier.

Veiligheidsschoenen :

Comfortabele en veilige werkschoenen zijn belangrjk. Het schoeisel is ontwikkeld voor optimaal comfort en stabiliteit, om te voldoen aan de eisen van de verschillende soorten werkzaamheden in de buitenlucht. Let goed op welke bescherming de schoen heeft, zodat u de juiste werkschoen heeft voor uw werkzaamheden.

Werkhandschoenen :

Tuinier, bosbouwer of boomspecialist? Voor welke taak u ook staat, in ons assortiment vindt u geschikte handschoenen van materiaal dat maximaal comfort garandeert. Met of zonder zaagbescherming.

Bosmaaier beschermkappen :

Tegen rondslingerend tuinafval tijdens het werken met de bosmaaier en bescherming voor bomen en struiken. En tevens voor het mes van de bosmaaier.

Schermschotten :

voor rond vliegend afval. Deze kunt u plaatsen daar waar u met de bosmaaier werkt, zodat u andere mensen, beplanting en huis niet kan beschadigen.

 

 

Terug naar overzicht “Bosmaaiers vragen” 

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0