0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

DBS Maaitechniek
Ontstaan van ons bedrijf

DBS Maaitechniek BV heet ons bedrijf waar wij een ruime showroom hebben met zo’n 300 verschillende maaimachines en een grote reparatieafdeling met een onderdelen magazijn.

DBS Maaitechniek is hét toonaangevende bedrijf in de Gooi- en Vechtstreek op het gebied van maaimachine techniek. Al sinds 1999 een bekend en vertrouwd adres voor veel particulieren, hoveniers, gemeentelijke instellingen en bedrijven voor verkoop, onderhoud en reparatie . In het jaar 1999 jaar begonnen wij in een klein pand in Hilversum. Wij hadden beiden een technische opleiding genoten en hadden toen al ruime ervaring in de maaitechniek, inmiddels werken er nu in totaal 9 mensen in ons bedrijf.

DBS Maaitechniek
Prijs-kwaliteitverhouding en hoge service

Een bloeiend bedrijf als DBS Maaitechniek is succesvol door de goede prijs-kwaliteitverhouding én de buitengewoon goede service.

We hebben 2 servicebussen waarmee we naar de klant toe kunnen gaan voor reparaties ter plekke en natuurlijk kan iedereen bij ons langs komen waar we een ruim uitgeruste werkplaats hebben. Hier proberen wij iedereen zo snel als mogelijk te helpen, een goede service vinden wij erg belangrijk.

De Best Service (DBS) , daar staan wij voor !

DBS Maaitechniek
Verkoop gerenommeerde merken

DBS Maaitechniek heeft de meest bekende en gerenommeerde merken van hand- en zitmaaiers en gereedschappen in zijn assortiment. Om een paar te noemen: Husqvarna, Toro, Stiga, Atco /Allett, Sabo, Hayter, Echo, Ego, Lumag, Billy Goat, Iseki enz.

Ook de nieuwste technische ontwikkelingen zijn in het ruime assortiment aanwezig.

Ook hebben wij natuurlijk de volautomatische gazonmaaier, bij iedereen beter bekend als de robotgrasmaaiers. Deze maait zelf het gras op sublieme wijze zonder dat je erbij hoeft te zijn.

Een perfecte oplossing voor mensen die weinig tijd hebben of voor wie het lichamelijk te zwaar is om zelf te maaien.

En wat de garantie betreft: op elke maaier die wij leveren, zit minimaal één jaar of meerdere jaren garantie, afhankelijk van het product.

onze merken
accessoires

DBS Maaitechniek
Aanverwante artikelen en accessoires

Behalve kleine en grote grasmachines verkoopt DBS Maaitechniek snoei- en tuingereedschap, veiligheidskleding, tuinberegeningsmateriaal, waterpompen en aggregaten. Dus echt alles wat te maken heeft met de tuin en daaromheen is bij ons te vinden!

DBS Maaitechniek
Onze webwinkels

Dan hebben we natuurlijk ook diversen webwinkels, hier kunt u vanuit uw luie stoel alle artikelen en producten via de webshop bestellen en hierop staan ook alle aanbiedingen.

De webshops die wij hebben zijn :
www.detuinmachine.nl
www.desneeuwmachine.nl
– www.derobotgasmaaier.nl 
– www.tuinmachineoutlet.nl 
– www.gebruiktegolfkarren.nl  

Onze openingstijden zijn :
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur

webshops DBS Maaitechniek

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0