0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Welke benzine voor houtklover, hakselaar en houtversnipperaar?

4.05 Welke benzine gaat er in mijn houtklover, hakselaar en houtversnipperaar?

Houtklovers, hakselaars en houtversnipperaars zijn nagenoeg altijd voorzien van 4-takt motoren en werken op loodvrije benzine.

WIJ ADVISEREN:

Aspen 4: schone alkylaatbenzine voor viertaktmotoren. Zonder toegevoegde olie.

Aspen 4 is te gebruiken in alle viertaktmotoren waarin Euro 98 ongelood gebruikt wordt.

WIJ ADVISEREN OM GEEN E10 TE GEBRUIKEN! In plaats van E10 kunt u beter E5 benzine gebruiken, de 98 ongelood.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER E10

Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, boten, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, pompen en andere viertaktmachines en voertuigen. 

Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!

De voordelen op een rij:

  • Uw machine start altijd
  • Aspen blijft jarenlang houdbaar
  • Vrijwel reukloos
  • Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine
  • Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd

 

Waarom Aspen 4?

Aspen 4 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat kleinere viertaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en u deze direct inademt, bevelen wij Aspen 4 aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor u, voor het milieu en voor uw machine. Uw machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start beter omdat Aspen 4 jarenlang houdbaar is  en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de langere termijn bespaart u dus op onderhoudskosten.  Aspen 4 is aangenaam in het gebruik omdat het vrijwel reukloos is.


Een vergelijk met gewone benzine

Gewone benzine, zoals Euro 98 de E5, die u voor uw auto tankt, is op een andere manier geraffineerd dan Aspen alkylaatbenzine. Door de speciale raffinage van Aspen alkylaatbenzine zijn veel schadelijke stoffen weggelaten die wel in gewone benzine zitten.

 

 

Terug naar overzicht “Houtklovers / houtversnipperaars / hakselaars vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0