0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Uit welke onkruidbestrijders kan ik kiezen?

7.02 Uit welke onkruidbestrijders kan ik kiezen?

De ene plant zien we graag, de ander ervaren we als ‘onkruid’. Onkruid kan bestratingen en borders behoorlijk ontsieren. Onkruidbestrijding kan op verschillende manieren. De verschillende manieren zij, spuiten, branden borstelen, warmwater, met een onkruidmes, onkruidschraper, onkruidsteker, onkruidborstel, onkruidbrander, onkruidverdelger, onkruidsproeier, onkruidfrees en de huis-tuin en keuken alternatieven natuurlijk.

Het handmatig verwijderen van onkruid is vechten tegen de bierkaai. Er zijn bestrijdingsmiddelen die helpen onkruid te vernietigen, maar het is een oplossing voor korte termijn. Zonder uitzondering zijn deze middelen op langere termijn schadelijk voor ons milieu. Bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt u gewaarschuwd voor o.a. aanraking met uw huid of ogen. Bovendien moet u uitermate nauwkeurig zijn met de verspreiding ervan, want u wilt uw kostbare planten niet aantasten.


Heeft u wel eens over een onkruidborstelmachine nagedacht?

Als u beschikt over een groot oppervlak aan bestrating is het bestrijden ervan een tijdrovende én zware klus.

Verwijder eenvoudig en snel onkruid met een machine, een onkruidborstelmachine is de ideale oplossing hiervoor. Een onkruidbostelmachine werkt net zo goed en vaak zelfs beter. Een aantal voordelen zijn;

  • milieuvriendelijk
  • minder lichamelijke belasting
  • hardnekkig onkruid snel verwijderen
  • direct resultaat
  • Mechanisch, dus zonder verboden chemische middelen

Een onkruidborstelmachine is vriendelijk voor de natuur en totaal onschadelijk voor de mens. U hoeft niet te wachten tot het kruid afsterft, maar heeft direct resultaat en u brengt uw prachtige gewassen niet in gevaar. Kinderen en dieren kunnen veilig rondkruipen zonder in aanraking te komen met giftige stoffen.

Chemische onkruidbestrijding op verharde oppervlakten is aan banden gelegd. Ook onkruidbestrijding op onverharde oppervlakten buiten de landbouw is ingeperkt. Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen op onverharde oppervlakten is vanaf 2017 verboden.Terug naar overzicht “Diverse gazon onderhouds machines vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0