0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

ONKRUID BESTRIJDEN

                           onkruid                                           

Onkruid is voor menigeen een doorn in het oog. Van maart tot september, wanneer de temperatuur boven de 12 graden ligt, krijgen we nauwelijks vat op deze ongewenste kruiden. Zeker als u beschikt over een groot oppervlak aan bestrating is het bestrijden ervan een tijdrovende én zware klus. Maar niet als u over een onkruidborstelmachine beschikt! Met deze machine is het verwijderen van onkruid een aangename bezigheid die u direct eer van uw werk geeft.

Onkruid bestrijden kan op vele manieren.

Met een onkruidmes, onkruidschraper, onkruidsteker, onkruidborstel, onkruidbrander, onkruidverdelger, onkruidsproeier, onkruidfrees en nog veel meer.

                       onkruid bestrijden                        

Het handmatig verwijderen van onkruid is vechten tegen de bierkaai. Er zijn bestrijdingsmiddelen die helpen onkruid te vernietigen, maar het is een oplossing voor korte termijn. Zonder uitzondering zijn deze middelen op langere termijn schadelijk voor ons milieu. Bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt u gewaarschuwd voor o.a. aanraking met uw huid of ogen. Bovendien moet u uitermate nauwkeurig zijn met de verspreiding ervan, want u wilt uw kostbare planten niet aantasten.

                             

Maar heeft u wel eens over een onkruidborstelmachine nagedacht?

Verwijder eenvoudig en snel onkruid met een machine, een onkruidborstelmachine is de ideale oplossing hiervoor. Een onkruidbostelmachine werkt net zo goed en vaak zelfs beter.

– milieuvriendelijk

– minder lichamelijke belasting

– hardnekkig onkruid snel verwijderen

– direct resultaat

– Mechanisch, dus zonder verboden chemische middelen

 

Een onkruidborstelmachine is vriendelijk voor de natuur en totaal onschadelijk voor de mens. U hoeft niet te wachten tot het kruid afsterft, maar heeft direct resultaat en u brengt uw prachtige gewassen niet in gevaar. Kinderen en dieren kunnen veilig rondkruipen zonder in aanraking te komen met giftige stoffen.

                                                            onkruidborstel

Ze zijn eenvoudig te bedienen en uitermate licht in gebruik dankzij de luchtbanden. Bovendien zijn ze veilig in gebruik door de klapbare beschermkap. De ijzersterke staaldraden die de borstel vormen zijn op een speciale manier vervaardigd en worden onder andere ook gebruikt als liftkabels. Het centrale ‘snel-wissel-systeem’ zorgt ervoor dat de borstels zonder gereedschap, snel en gemakkelijk te verwisselen zijn. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u efficiënt en snel kunt werken met een onkruidborstelmachine.

 

                                                       onkruid bestrijden


Kom gerust eens langs in onze showroom om deze machines in het echt te zien. Wij laten u zien hoe wendbaar en eenvoudig deze te bedienen zijn!

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0