0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

NIEUW ! nu ook 60 volt machines van GREENWORKS

DE TUINMACHINE.NL ZAL HET 60 VOLT TUINGEREEDSCHAP VAN GREENWORKS BINNENKORT AANVULLEN !

Met 60 Volt accu tuingereedschap beschikt Greenworks over een lijn accu gereedschap voor een zeer brede doelgroep. De 60 Volt Greenworks lijn is ontwikkeld voor de semi-professionele gebruiker van tuinmachines. De gebruiker die geen doe ’t zelf kwaliteit zoekt maar ook niet de kwaliteit waar een hovenier (zeer intensieve gebruiker) gebruik van maakt.

De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen. 

greenworks 60 volt

De unieke koolborstelvrije DigiPro motoren in combinatie met de 60 Volt Lithium ION accu’s zorgen voor prestaties vergelijkbaar met gemotoriseerde machines. De lijn bestaat uit een grasmaaiers, kettingzaag, bladblazers, heggenschaar, trimmer en takkenzaag in combinatie met een 60 Volt 2.0 Ah Lithium ION accu (binnen 60 minuten geladen) of een 60 volt 4.0 Ah lithium ION accu.

60 volt machines greenworks

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s ( zowel 2.0 Ah als  4.0 Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 60 Volt lijn. Greenworks 60 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

60 volt accu60 volt accu in machine 60 volt accu

 

GREENWORKS HEEFT OOK 40 VOLT, 80 VOLT EN 82 VOLT ACCU GEREEDSCHAP.

KLIK OP HET LOGO OM HET GREENWORKS ASSORTIMENT TE BEKIJKEN.

greenworks

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0