0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

NIEUW! AUTOMOWER MET AWD

435x robotgrasmaaier 

 

De Husqvarna Automower® 435X AWD zet een nieuwe standaard voor robotmaaiers. Hij combineert perfecte maaiprestaties in ‘onmogelijke tuinen’ met meerdere interactieve functies.

Door de vierwielaandrijving en de unieke nieuwe vormgeving met twee verbonden body’s kan de Husqvarna Automower® 435X AWD robotmaaier steile hellingen tot 70% aan.

Om dat cijfer in perspectief te plaatsen:

een zwarte skipiste heeft een helling van ongeveer 40 tot 60%,

een skischans ongeveer 70%.

435x robotgrasmaaier 

De nieuwe robotmaaier van Husqvarna kan terreinen tot 3500 m² aan en produceert in werking 62 dB.

 

Vanaf dit voorjaar kunnen de Husqvarna Automower®435X AWD en alle andere Husqvarna-robotmaaiers met Husqvarna Automower® Connect bediend worden met spraakopdrachten via Amazon Alexa en Google Home.

Gebruikers kunnen de maaier via die luidsprekers met stembediening besturen. Geavanceerde gebruikers kunnen hun eigen programma voor de robotmaaier ontwerpen via IFTTT of de open API.

Bovendien werkt Husqvarna Automower® Connect ook met het GARDENA SmartSystem, dat irrigatie integreert in de slimme tuin.

De spraakinteractie zal eerst in het Engels beschikbaar zijn, gevolgd door Duits en Frans. Daarna zullen er extra talen bijkomen.

435x robotgrasmaaier

Nieuwe veiligheidsfuncties

Naast de ingebouwde veiligheidsfunctie die de maaier automatisch stopt als hij wordt opgetild of omgedraaid, is de Husqvarna Automower®435X AWD ook uitgerust met diverse nieuwe functies voor meer veiligheid.

Met Ultrasonic, een functie voor objectdetectie op afstand, verlaagt Husqvarna Automower® 435X AWD zijn snelheid zodra hij in de buurt een object detecteert. Gecombineerd met een rubberen voorbumper zorgt Ultrasonic voor een zachte impact wanneer de robotmaaier in contact komt met een object. Daarnaast is de Husqvarna Automower® 435X AWD ook voorzien van een automatische doorgangsfunctie en ledkoplampen.

435x robotgrasmaaier

Er zijn verschillende optionele accessoires voor de Husqvarna Automower® 435X AWD, waaronder verwisselbare kappen in wit en oranje en een borstelkit die de wielen schoonhoudt voor een nog betere tractie.

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0