0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Moet de heggenschaar elk jaar een winterbeurt / onderhoudsbeurt?

3.09  Is een winterbeurt / onderhoudsbeurt van de heggenschaar ieder jaar nodig?

 

Uw machine heeft er weer een seizoen opzitten. Het is dan gebruikelijk om uw machine(s) in de wintermaanden weer geheel tiptop in orde te laten maken. Zo kunt u weer probleemloos een nieuw snoeiseizoen tegemoet gaan. Bij een erkend VCA Keurbedrijf, gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken machines, kunt u zo’n winterbeurt het beste laten doen. Tijdens de winterbeurt wordt er aandacht gegeven aan de veiligheid en het goed functioneren van uw machine. Uw machine wordt grondig gecontroleerd op gebreken en waar nodig gerepareerd.

Een goed onderhouden heggenschaar is erg belangrijk. Voor een goed functioneren en levensduur van de machine te verlengen en voor het milieu is goed onderhoud ook beter.

Heeft u uw heggenschaar weinig gebruikt en loopt hij als een zonnetje en u haalt het laatste restje benzine uit de machine, dan kunt u rustig een jaar overslaan met onderhoud. LET WEL OP dat u de scharen goed schoonmaakt voordat u deze weglegt!

Ook voor accu en elektrische bosmaaiers is het belangrijk nagekeken te worden. Hiervoor kunt u ook bij DBS Maaitechniek terecht voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

 


Terug naar overzicht “Heggenscharen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0