0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Mijn grasmaaier start niet, wat kan er aan de hand zijn?

1.17 Mijn grasmaaier start niet, wat kan er aan de hand zijn?

De meest voorkomende oorzaken zijn problemen met de brandstofvoorziening of het ontstekingssysteem. Gebruik de choke wanneer u de machine de eerste keer start nadat hij enige tijd niet gebruikt is. Denk erom dat wanneer u de choke gebruikt bij een warme motor, u de motor kunt verzuipen. Wacht enkele minuten voordat u weer probeer te starten als de motor is verzopen. Als de brandstoftank leeg is of oude/vervuilde brandstof bevat, moet het worden bijgevuld met nieuwe, schone brandstof. Als dit geen van beide werkt, kan het brandstoffilter vuil zijn of vervangen moeten worden. De bougie kan verontreinigd zijn en vervangen moeten worden. De bougiekabels kunnen los zitten en moeten stevig op hun plaats gedrukt worden. Als het probleem blijft bestaan, raden we aan contact op te nemen met uw locale dealer.

Bij robotmaaiers ligt dat uiteraard anders. De robotmaaier geeft vaak zelf al een signaal af mocht deze een probleem hebben. Vaak wordt de robotmaaier dan uitgelezen bij een dealer die uw merk robotmaaier verkoopt en repareert. Soms kan het liggen aan de aanleg van de begrenzingsdraad of laadstation. In dat geval kunt een afspraak maken met een monteur van een dealer die uw merk robotmaaier verkoopt en repareert.

Bij ons, DBS Maaitechniek in Ankeveen, kunt u zonder afspraak terecht. Mocht er tijd zijn en we zien dat het iets kleins is dan helpen wij u direct. Anders schrijven wij uw machine in en u krijgt telefoon als uw machine weer klaar is. Mochten er onderdelen moeten worden besteld, houd u er dan rekening mee dat het wat langer kan duren.

Ook willen wij voor u eerst een prijsopgave doen: dan wordt er gekeken wat er aan de hand is met uw machine en wat er aan gedaan moet worden om uw machine weer gebruiksklaar te maken. Ook geven we eerst een prijsopgave om u niet voor onvoorziene kosten te laten staan. Soms kunnen de reparatiekosten hoger uitkomen dan de machine waard is en dat zou zonde zijn.

 

 

Terug naar overzicht “Grasmaaiers vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0