0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte zitmaaiers

1.28 MEEST VERKOCHTE ZITMAAIERS

Voor grote oppervlakken met eventueel hoog gras is een comfortabele zitmaaier de ideale machine voor u. Er zijn verschillende modellen zitmaaiers te verkrijgen. De maaiers die wij hebben zijn van gerenommeerde merken, zo weet u zeker dat u een zitmaaier van hoge kwaliteit in huis haalt. Keuze uit frontmaaiers, tuintractoren en zero-turn maaiers. Bij een frontmaaier zit het maaidek aan de voorzijde, bij een tuintractor zit het maaidek onder de machine tussen de wielen. En zo ook bij de Zero Turn maaier, dit is de meest snelle manier van maaien omdat deze machines  super wendbaar zijn! De zitmaaiers hebben verschillende maaibreedtes en maaidekken, besturing en aandrijving. Keuze uit opvang, ziuitworp en mulchen. De grootte van het gazon is een van de sleutel­factoren voor het kiezen van de juiste zitmaaier. Om de juiste werkbreedte te bepalen. Kies een met bredere wielen en een krachtige motor voor een heuvelachtig of hellend terrein. Het zwevende maaidek is uitstekend geschikt voor grotere en oneffen gazons omdat het zich gemakkelijk kan aanpassen aan de bodem.

DE VOLGENDE MERKEN ZITMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

Cub cadet
Stiga
MTD
Toro
Husqvarna
Iseki
Sabo
Ariens
Etesia
Walker

DE 3 MERKEN ZITMAAIERS DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

Cub Cadet
Grote gazons zijn voor u vanaf nu een kleinigheid met de topklasse-gazontractoren van Cub Cadet. Hoog vermogen, veel comfort en een grote hoeveelheid praktische eigenschappen onderscheiden deze krachtpakketten die u dankzij moderne techniek kinderlijk eenvoudig beheerst. Cub Cadet heeft ruim keuze in zitmaaiers en zero turn maaiers. En heeft elk jaar mooie aanbiedingen, prijs en kwaliteits verhouding is uitstekend.

MTD
Hobby tuinders kunnen kiezen uit een breed assortiment verschillende zitmaaiers die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn gebruiksvriendelijk, robuust en sterk. Wanneer u een MTD product selecteert, selecteert u een langdurige metgezel voor uw tuinwerk! Keuze uit verschillende maaibreedtes,  vermogen, opvan, zij uitworpof mulching. Prijs kwaliiteitsverhouding is uitstekend.

Husqvarna
Husqvarna biedt u een ruime keus uit type zitmaaiers. Tuintractoren, Frontmaaiers, Riders en Zero Turn maaiers. Een tuintractor van Husqvarna bedient u met de pedalen, daarom kunt u met twee handen sturen. Dat is niet alleen comfortabel en handig, maar ook veilig. En het maakt niet uit wat voor soort gazon u maait. U kunt kiezen uit drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen – het resultaat is altijd uitstekend. Door het aan de voorkant gemonteerde maaidek en de gelede stuurinrichting zijn er bijna geen plaatsen waar een Husqvarna Rider niet bij kan. De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker – u geniet ook van de rit. Alle zitmaaiers zijn uitgerust met Husqvarna’s gepatenteerde Bio-Clip®-functie die voor een superieur mulchresultaat en een uitzonderlijke professionele afwerking zorgt. De frontmaaiers van Husqvarna zijn voorzien van een maaidek aan de voorzijde, met een laag maaiprofiel. Zo hebt u een uitstekend overzicht van het werkgebied en kunt u heel nauwkeurig maaien. Ook maait u probleemloos onder hekken, struiken, banken, enzovoorts. Dankzij het brede maaidek, een hoge snelheid en de mogelijkheid om rond zijn eigen as te draaien, levert de zero-turn-maaier van Husqvarna efficiënt, snel en eenvoudig professionele resultaten, zelfs als uw maaibehoeften groot zijn.

 

Terug naar overzicht “Grasmaaiers vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0