0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.

Meest verkochte stokzagen en hoogsnoeiers

3.15 STOKZAGEN EN HOOGSNOEIERS

Voor takken die hoger in de boom zitten om deze te kunnen bereiken is een stokzaag een uitkomst. Een stokzaag is een takkenzaag die op een lange stok gemonteerd is.  Geen ladder of trap nodig om takken van bomen te zagen. De zaag is aan het uiteinde vaak voorzien van een grote uitstekende punt, zodat de zaag aan de tak blijft hangen. Daar waar stokken vroeger van hout of staal gemaakt waren zijn moderne stokzagen gemaakt van aluminium of glasfiber. Dit vanwege de arbowetgeving. Veel stokken zijn uitschuifbaar, dit om het transport van de stokzaag te vergemakkelijken.

Er zijn stokzagen en hoogsnoeiers op benzine en accu. Ook in multitool verkrijgbaar, zoals een heggenschaar op steel voor de hoge heggen en snoeizaag op steel voor de takken.


DE VOLGENDE MERKEN STOKZAGEN EN HOOGSNOEIERS  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

 • Husqvarna
 • Ego
 • Greenworks
 • Fiskars
 • Pellenc
 • Echo
 • Stiga

 

DE 3 MERKEN STOKZAGEN EN HOOGSNOEIERS  DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 • Fiskars is bekend om zijn hoogsnoeiers / snoeischaren.  Als u liefhebber bent van tuinieren, wilt u voor elk karwei het beste gereedschap. Met hoogsnoeiers  van Fiskars gaat het u gemakkelijk af. Meer kracht, minder inspanning. Fiskars heeft verschillende modellen om uit te kiezen. In lengte en schaar (rekening houdend met takdikte).
 • Husqvarna  Een benzine stoksnoeizaag van Husqvarna is gemakkelijk te manoeuvreren en vormt een krachtig hulpmiddel dankzij de snelle acceleratie. De stoksnoeizagen van Husqvarna zijn zo ontwikkeld dat ze minder brandstof verbruiken en minder schadelijke stoffen uitstoten. Dit is aangenaam voor uw werkomgeving, maar ook voor het milieu als geheel. Met een functie Smart Start® start u de zaag moeiteloos en snel, terwijl het inertie evenwichtswiel zorgt voor minder trillingen en daarmee voor betere zaagprestaties. Husqvarna heeft naast benzine ook hoogsnoeiers op accu.
 • Pellenc  Professionele krachtige hoogsnoei kettingzagen op accu. Met telescopische carbonsteel dat zelfs tot 300 cm hoogte bereik heeft. Voor moeiteloos op hoogte snoeien. Ultra licht. Uitzonderlijk stil. Door de unieke combinatie van de hoogrendement elektromotor met de Pellenc hoogvermogen accutechniek tot een volle werkdag of langer inzetbaar op een acculading. Met een draaibare kop en automatische kettingspanner. Snel en eenvoudig toegang tot tandwiel en ketting met ingebouwde inklapbare sleutel. Pellenc is wel duurder in de aanschaf maar met een snelle terug verdiend tijd door grote besparing op brandstofverbruik. Tot 30 % extra besparing op kettingolie dankzij nauwkeurige elektronische regeling. Geen benzinestank en uitstoot van schadelijke stoffen.

 

 

 

 

Terug naar overzicht “Heggenscharen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0