0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte ruwterreinmaaiers

1.26 MEEST VERKOCHTE RUWTERREINMAAIERS

De ruwterreinmaaier wordt gebruikt voor het maaien van laag en (middelhoog) gras, onkruid en andere grassoorten en is het perfecte gereedschap voor het onderhouden van parken, weilanden, bermen, slootranden  en uitdagende terreinen, ideaal voor plekken die moeilijk te onderhouden zijn. 

Wanneer u ergens niet kan komen met de gewone zitmaaier en waar ook nog eens stukken hout liggen, is de ruwterreinmaaier de oplossing! Sommige ruwterreinmaaiers  maaien zelfs stukken hout van wel 3cm dik. Ruwterreinmaaiers worden ook wel eens balkmaaiers genoemd.

DE VOLGENDE MERKEN RUWTERREINMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

Husqvarna
Stiga
Etesia
Lumag
Cub Cadet
Tielburger
Billy Goat
Toro
Iseki
Ariens
Hayter

 
DE 3 MERKEN RUWTERREINMAAIERS DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

Husqvarna
Husqvarna heeft op het moment één ruwterreinmaaier. Deze robuuste ruwterreinmaaier is ontworpen voor hoog gras en licht hout opslag. Het ontwerp is gericht op de betrouwbaarheid, wendbaarheid en ergonomie om de beste voorwaarden voor optimale bediening. Centrale maaihoogte-instelling. Zelfrijdende met grote achterwielen voor een goede tractie en zwenkbare voorwiel voor optimaal te manoeuvreren.

Cub Cadet
Met deze ruwterreinmaaier kunt u dankzij de ruimere maaibreedte van 84cm en krachtige motormet de in korte tijd een groot oppervlak maaien. De combinatie van kracht en efficiëntie maken uw werk een stuk lichter. De betrouwbare B&S OHV-motor met E-Start levert voldoende vermogen, zelfs voor lang gras en op hellingen. Met de elektrische start, start de motor eenvoudig met een sleutel. Zwenkbare voorwielen en pneumatische achterwielen, kortom makkelijke bediening en zeer wendbaar.

Stiga
Stiga heeft op het moment een ruwterreinmaaier, ook wel de balkmaaier genoemd. Deze wordt zeer veel verkocht, mede door zijn werkbreedte van 87 cm en de prijs en kwaliteits verhouding. Uiterst geschikt om hoog gras te maaien, ook op ruw terrein, dankzij de banden met profiel voor extra grip.

 

Terug naar overzicht “Grasmaaiers vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0