0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.

Meest verkochte kooimaaiers

1.24 MEEST VERKOCHTE KOOIMAAIERS

Een kooimaaier “snijdt” het gras echt af, waardoor je een gave grasspriet zonder rafels krijgt, waarna de machine het gras aanrolt. Een kooimaaier snijdt het gras met precisie, net als een schaar. Elke grasspriet wordt netjes gesneden. Zo ontstaat er een mooi banen effect in het gazon. Een kooimaaier heeft echter wel iets meer onderhoud nodig en dient vaker geslepen te worden. Bij een goed afgestelde / geslepen kooimaaier raakt de kooi (het ronddraaiende gedeelte) het mes niet aan. Kooimaaiers worden gebruikt om het gras echt kort te maaien. Een gazon zo vlak als een biljartlaken is alleen te bereiken met behulp van een kooimaaier. De prachtige greens van de beroemde Engelse golfbanen en het “heilige” gras van Wimbledon worden daarom onderhouden met kooimaaimachines. Wanneer u veel plezier beleeft aan het maaien en u wilt en kunt een aantalmaal per week maaien, dan is een kooimaaier bij uitstek geschikt voor u.

Ook bij de kooimaaiers kunt u kiezen uit een accu, elektrische of benzine kooimaaier.

DE VOLGENDE MERKEN KOOIMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

 • Allett
 • Masport
 • Ransomes


DE 3 MERKEN KOOIMAAIERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

 • Allett  
  Allett is het meest verkochte merk kooimaaier voor particulier als professioneel gebruik. Allett heette voorheen Atco.  Allett heeft ruim keuze uit modellen kooimaaiers. Verschil in werkbreedte, vermogen, opvangcapaciteit en aantal blads snijcilinders. Bij een aantal Allett kooimaaiers kan men verschillende cassettes gebruiken, zoals een verticuteercassette, ontmosser, beluchter en borstelcassette. De wat grotere kooimaaiers kunnen worden voorzien van een volgzit. Allett biedt u de keuze, op benzine, elektrisch of met een accu.
 • Masport
  Masport verkoopt al meer dan 50 jaar kooimaaiers over de hele wereld. Masport heeft niet alleen een hoogwaardige maaimachine met precisie snijprestaties gefabriceerd, maar deze maaier is ook meer betaalbaar. Ook met een kooimaaier van Masport krijgt u mooie banen in het gras. Het kanten maaien is gemakkelijk, omdat de machine over de gehele breedte draagt en niet in de kant zal zakken. Masport heeft machines met verschillende breedtes. Zowel een particuliere als een professionele uitvoering.
 • Ransomes Professionele fieldmanagers en veeleisende particulieren die vragen om een kwalitatief hoge grasafwerking zullen kiezen voor een Ransomes kooimaaier. Verschillende maaibreedtes en aantal messen in snijcilinder. Met een Ransomes krijgt u een prachtig gestreept maaibeeld in tuinen en gazons. Ransomes heeft ook modellen die speciaal zijn ontworpen voor het regelmatig maaien van bol liggende greens en andere ongelijke terreinen. De prijzen van Ransomes liggen hoger dan de gemiddelde kooimaaier.
 
 

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0