0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte klepelmaaiers

1.23 MEEST VERKOCHTE KLEPELMAAIERS

Voor echt ruw terrein, lang gras of wegbermen en men wil maaien met een maaier die vrijwel onverwoestbaar is en tegen de meeste obstakels bestand doet er verstandig aan om een klepelmaaier te kiezen. Een klepelmaaier benodigd een groot motorvermogen. De werkzaamheid wordt ‘klepelen’ genoemd. Aan de horizontale as zijn scharnierende klepels gemonteerd die het gras afslaan. Bij het raken van een obstakel is het wel even een lawaai als een oordeel maar meestal is er niets aan de hand of hooguit een afgebroken klepel die eenvoudig en goedkoop te vervangen is. Een klepelmaaier is in staat om in één werkgang lang gras, braamstruiken .e.d. glad af te maaien en totaal te versnipperen.  Een klepelmaaier hakt de begroeiing fijn met behulp van roterende klepels of draaiende stalen cilinders.

DE VOLGENDE MERKEN KLEPELMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Stiga 
    Stiga heeft een aanbouw klepelmaaier die u kunt bevestigen op een frontmaaier van Stiga. Zo kunt u goed  zien vanaf de frontmaaier hoe het lange gras gemaaid wordt.
  • Iseki 
    Iseki heeft een model klepelmaaier waar u achteraan loopt. Deze alles maaier kan met behulp van de klepels gewassen met een diameter van 3 tot 4 cm aan en dit zonder te vrezen voor eventuele stenen. 
 
 
 

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0