0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte kantensnijders

8.14 MEEST VERKOCHTE KANTENSNIJDERS

De rand maaien van de grasmat wat langs de stoeprand loopt, gaat natuurlijk niet altijd met een gewone grasmaaier of robotmaaier, maar met een kantensnijder gaat dit zonder problemen! Voor een perfect recht afgesneden grasrand kiest u voor een kantensnijder. Keuze uit een draagbaar of verrijdbare kantensnijder. Veel trimmers kunnen ook gebruikt worden als kantensnijder.

DE VOLGENDE MERKEN KANTENSNIJDERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

– Fiskars
– Ego
– Husqvarna
– Greenworks
– Masport
– Mclane
– Powertrim
– Eliet

DE 3 MERKEN KANTENSNIJDERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

Fiskars
Voor elk karwei het beste gereedschap. Fiskars heeft ruim keus uit snoeigereedschap, waaronder een kantensnijder op steel. Deze is 360 graden draaibaar. Ergonomisch design. Door de lichte materialen dat Fiskars gebruikt, is het mogelijk langdurig zonder vermoeidheid te werken in een rechtopstaande lichaamshouding.

Ego
Ego heeft een kantensnijder die men op een basismachine van het merk ego gezet kan worden. Dit onderdeel van de multitool wordt veel verkocht. Voorzien van een aluminium beschermkap met rubber rand om de gebruiker tegen rondvliegend materiaal te beschermen. Uitgerust met in hoogte verstelbaar loopwiel.

Powertrim
De machine die het probleem van verwaarloosde en overgroeiende grasranden perfect voor u oplost. Makkelijk te duwen. De 4 stalen wielen zijn voorzien van industriële kogellagers en solide rubberen banden. door het gelast stalen frame is deze kantensnijder een zeer stabiele machine.  Zijn verstelbare voorwielen maken het mogelijk om alle kanten te snijden: bijvoorbeeld lange trottoirbanden, bielzen en graskanten. Achter de mesbeschermkap is een rubberen spatlap bevestigd die u tegen het opspatten van stenen en dergelijke beschermt.

 

 

Terug naar overzicht “Diversen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0