0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte houtklovers

4.13 MEEST VERKOCHTE HOUTKLOVERS

Met een houtklover worden boomstammen gekloofd. Kloven houdt in dat het hout in stukken gebroken wordt; het hout wordt gespleten. Gebruikt voor bijvoorbeeld  brandhout. Een houtklover werkt zeer doelgericht en het is een stuk veiliger en minder belastend dan kloven met een bijl. Tegenwoordig heeft de EU nieuwe veiligheidsnormen voor houtklovers ingesteld. De nieuwe modellen moeten voldoen aan hogere veiligheidseisen.  Zo zijn nieuwe modellen beschermt door kappen. Een hutklover wordt ook wel  een houtkliever, kloofmachine, houtkloofmachine of kliefmachine genoemd.DE VOLGENDE MERKEN HOUTKLOVERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Lumag
  • GTM
  • Ergofix
  • Bell PickpineDE 3 MERKEN HOUTKLOVERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN

  • Lumag heeft zeer krachtige elektrische (230 volt en 400 volt) en benzine houtkloofmachines. De machines variëren qua kloofkracht van 5 ton tot 30 ton. Hoe meer kloofkracht de kloofmachine heeft, hoe harder, dikker en taaier het hout mag zijn. Lumag heeft zowel horizontale als verticale houtklovers.
  • GTM Professional heeft een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park en handige machines voor onder andere houtbewerking.  Gemotoriseerd gereedschap van professionele kwaliteit voor elke tuinliefhebber.  GTM  heeft zowel horizontale als verticale houtklovers en met een drukkracht van 5 tot 7 ton.
  • Bell Pickpine  is onderdeel van het Italiaanse Bell. Specialist in hydraulische houtkloofmachines voor de land- en bosbouw. En staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Bell Pickpine kent een aantal modellen houtklovers. Robuuste kloofmachine op verrijdbaar onderstel,  kantelbaar kloofbed, met een uitklapbare klooftafel. Houtklover met tractor hydrauliek: Horizontale- in tractor driepuntshefinrichting opgehangen kloofmachine. Horizontaal verrijdbaar, of met een hoog onderstel waardoor staande kan worden gekloofd, compleet met opvangtafel. Wij hebben niet alle modellen op de site staan.

 

 

 

 

Terug naar overzicht “Houtklovers / houtversnipperaars / hakselaars vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0