0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.

Meest verkochte hakselaars en versnipperaars

4.12 MEEST VERKOCHTE HAKSELAARS EN VERSNIPPERAARS

Het tuinafval omzetten in iets bruikbaars? Met een hakselaar / versnipperaar zet u al uw tuinafval om in bruikbaar compost of gewoon tuinsnippers. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en diverse maten, elektrische of benzine aangedreven . Voor dun tuinafval tot zelfs bomen! De keuze zal afhangen van de hoeveelheid en het soort snoeiafval dat u wenst te verwerken. Een hakselaar wordt ook wel een versnipperaar genoemd: u stopt er takken in en de hakselaar versnijdt ze tot kleine houtsnippers.


ELEKTRISCHE HAKSELAARS

Een elektrische hakselaar wordt het meest gebruikt door consumenten. Genoeg vermogen voor de kleine takken en het onkruid dat in de gemiddelde tuin aanwezig is. De machines beschikken meestal over een lang snoer, waardoor het stopcontact goed te bereiken is. Een verlengsnoer is natuurlijk ook altijd een optie. De elektrische hakselaars maken namelijk minder herrie en stoten ook geen uitlaatgassen uit.


DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE HAKSELAARS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

 • Eliet
 • GTM
 • Cramer
 • Lumag
 • Stiga

DE 3 MERKEN ELEKTRISCHE HAKSELAARS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 • Eliet  is een bekend merk onder de hakselaars. Ontwikkelt en bouwt innovatieve, hoogwaardige en unieke machines voor een breed scala werkzaamheden in groenonderhoud.  Opvallend zijn de hakselaars door hun unieke en esthetisch design. Een versnipperaar met een inkijkbare versnipperkamer en een kunststof-composiet versnipperkamer. Met een lage en comfortabele invoerhoogte. Door het snijproces volgens het Hakbijlprincipe™, worden snippers intens gekneusd en uitgerafeld. Tevens zijn de machines met de standaard geïntegreerde opvangzak zeer handig en schoon tijdens het werk. . Ineengeklapt wordt het volume van de machine gehalveerd, wat uitermate handig is om deze op te bergen. 
 • GTM Professional heeft een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park. Voor de particuliere en groenbewuste tuinliefhebber. GTM heeft een 2 tal elektrische hakselaars. Allebei voorzien van een stevig onderstel en grote wielen. Gemakkelijk verplaatsbaar. Naast gemak staat ook veiligheid centraal bij deze houtversnipperaars. Zo beschikt de machine over een overbelastings- en overhittingsbeveiliging om de motor te beschermen.
 • Lumag heeft in zijn assortiment veel verschillende hakselaars, waaronder ook een elektrische hakselaar. Door allerlei veiligheidsvoorzieningen is het zeer veilig met deze machine te werken. De krachtige 5500 Watt motor zorgt ervoor dat zelfs takken tot 120mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig.  Een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden en trekhaak aansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan).


BENZINE HAKSELAARS 

Een hakselaar op benzine is een goede keuze wanneer uw tuin wat groter is en u wilt ook op andere locaties hout kunnen versnipperen. Bovendien beschikken deze versnipperaars vaak over meer vermogen, waardoor u ook grotere takken kunt versnijden.


DE VOLGENDE MERKEN BENZINE HAKSELAARS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

 • Eliet
 • GTM
 • Lumag
 • Masport
 • Caravaggi


DE 3 MERKEN BENZINE HAKSELAARS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 • Eliet  is een bekend merk onder de hakselaars. Ontwikkelt en bouwt innovatieve, hoogwaardige en unieke machines voor een breed scala werkzaamheden in groenonderhoud. Degelijke machines die hun geld meer dan waard zijn.  Hakselaars voor particulier of professioneel gebruik. Eliet kent een aantal series waaronder de Minor en de Maestro. Gepatenteerd ELIET hakbijlprincipe voor razendsnel verkleinen van alle soorten tuinafval. Veilig, compact, zeer wendbaar en snel.  Sommige modellen hebben een opvangzak / bak en een grote en brede invoertrechter.  Voorzien van wielen, zodat de hakselaar / versnipperaar makkelijk te verplaatsen is. Het is waar dat het een feest is om met een Eliet hakselaar aan het werk te gaan.
 • GTM Professional heeft een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park, waaronder hun hakselaars / versnipperaars.  Stevig onderstel en een transporthendel waardoor de compacte machines gemakkelijk verplaatsbaar is en door de smalste tuinopening gaat. Hakselaars op wielen, rupsbanden of als opbouw verkrijgbaar. Naast gemak staat ook veiligheid centraal bij deze houtversnipperaars van GTM. Zo bevat de opening van de invoertrechter rubberen flappen die voorkomen dat resten van het ingevoerde materiaal er terug uit komen. Er zijn ook modellen met een brede invoer.
 • Lumag heeft in zijn assortiment veel verschillende hakselaars. Geschikt voor particulier en (semi-) professioneel gebruik. De hakselaars van Lumag hebben één grote invoer trechter. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. Zijn verkrijgbaar op wielen met of zonder trekhaak aansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan). Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machines werken.  Door de motoraandrijving kunt u de machine overal gebruiken en bent u niet afhankelijk van een stroomvoorzieningpunt. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

 

BOOMSTRONKEN FREES

De boomstronkenfrees  (ook wel stobbenfrees of wortelfrees genoemd)  freest de boomstronk en wortels in de grond tot kleine snippers. Deze verteren daarna snel tot humus. Een boomstronk verwijderen met een stobbenfrees is de meest doeltreffende, veilige en rendabele methode om een stronk uit de grond te verwijderen.

 

Wij hebben momenteel 3 modellen die wij aanbieden:

 • Lumag  heeft een stronkenfrees of stobbenfrees  waarmee  u boomstronken en wortels kunt weg frezen. De wortels kunt u tot een diepte 235mm onder het maaiveld wegfrezen en de boomstronk zelf tot 600mm boven het maaiveld. Doordat u tot 600mm hoog kunt wegfrezen is het niet nodig dat uw kettingzaag bij het zagen in aanraking te komt met de bodem/zand.
 • Caravaggi is reeds meer dan 75 jaar actief in het produceren van BIO-hakselaars, houtversnipperaars, composteringsmachines en een volledig gamma machines voor speciale toepassingen. Het volledige productieproces – ontwerp / productie / testen – vindt plaats in in noord Italië.Caravaggi heeft een uiterst sterke reputatie als fabrikant van professionele machines, waardoor zij momenteel hun volledig gamma machines wereldwijd exporteren.
 • Toro stronkenfrees SGR-13, model 22619, is zo compact en wendbaar dat u er ook moeilijk te bereiken stronken mee kunt mulchen. Het uitgebalanceerde ontwerp en de gebruiksvriendelijke bediening verzekert gebruiksgemak voor zowel professionele gebruikers als particulieren die op zoek zijn naar een huurmachine. Als wereldwijde leverancier van machines voor onder andere het onderhoud van het gazon helpt Toro zijn klanten bij het bewerken van golf- en sportterreinen en openbare groenplaatsen. Zowel commerciële en thuisgebruikers als voor landbouwers.

 

 

 

Terug naar overzicht “Houtklovers / houtversnipperaars / hakselaars vragen”

 

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0