0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte generatoren

8.11 MEEST VERKOCHTE GENERATOREN

Een generator heeft de eigenschap dat deze met behulp van een draaiende as zelfstandig stroom kan genereren. Dat maakt een generator uitermate geschikt als mobiele stroomvoorziening. Op plekken waar toegang tot het stroomnet niet mogelijk is, worden generatoren gebruikt.
Een generator wordt veel gebruikt als noodstroomvoorziening voor bedrijven en instellingen  en denk bijvoorbeeld aan afgelegen plekken waar men in de bos- of tuinbouw aan het werk is met machines die stroom nodig hebben.

Altijd spanning in de buurt. Een generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgelegen locaties. Ze zijn ook heerlijk licht – dus u hoeft zelf maar weinig energie te leveren om ze te dragen. Dan hebben wij een ruim assortiment generatoren voor u, veelal voor professioneel gebruik.

DE VOLGENDE MERKEN GENERATOREN  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

– Lumag
– Mitsubishi
– B&S

DE MERKEN GAZON ONDERHOUDSMACHINES  DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

Lumag
Lumag heeft professionele generatoren, de duwboom in combinatie met de grote wielen maken hem eenvoudig te transporteren.
B&S
Oftewel Briggs & Stratton. Deze machines zijn veilig te gebruiken in combinatie met piekspanning gevoelige apparaten.

 

 

Terug naar overzicht “Diversen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0