0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte gazon onderhoudsmachines

8.03 MEEST VERKOCHTE GAZON ONDERHOUDSMACHINES

Er komt veel meer bij kijken bij het onderhoud van uw gazon, dan alleen maar maaien. Hierbij kunt u denken aan verticuteermachines, beluchters, kantensnijders, grasharken, doorzaaimachines en sleepmatten. Allemaal bij ons verkrijgbaar. Verschillende merken, capaciteit en prijzen.

DE VOLGENDE MERKEN GAZONONDERHOUDSMACHINES HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

– Eliet
– Billy Goat
– Agrifab
– Masport
– Keystone (sleepmatten)

DE 3 MERKEN GAZON ONDERHOUDSMACHINES  DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

Eliet  
Eliet heeft verschillende verticuteermachines om uit te kiezen om uw gazon gezond te houden. De prijs van een verticuteermachine van Eliet staat in verhouding met de kwaliteit dat Eliet levert. Alle Eliet verticuteermachines met benzinemotor zijn uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig. Met deze revolutionaire en gepatenteerde Eliet Permanent Puntige Messen technologie bent u altijd verzekerd van het meest optimaal haalbare resultaat zonder onnodige beschadigingen. 

Agrifab 
Agrifab heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om gazon onderhoudsmachines. Bladvegers, strooiers, verticuteeraanbouwmachines, walsen. Agrifab levert kwaliteit en de prijzen zijn betaalbaar. 

Billy Goat
Billy Goat beschikt over een complete lijn van bladblazers, bladzuigers, vuilruimers en nog veel meer om uw terrein en tuin er keurig uit te laten zien. In een rap tempo is uw tuin weer schoon met o.a. de krachtigste bladblazers en zuigers en ook als grofvuilzuiger. Naast deze machines heeft Billy Goat ook ruwterreinmaaiers, beluchters en verticuteermachines. Alles voor een gezond gazon en om makkelijk onderhoud te plegen.

 

 

Terug naar overzicht “Diversen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0