0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte elektrische heggenscharen

3.13 ELEKTRISCHE HEGGENSCHAREN

De elektrische heggenschaar wordt aangedreven door veelal een 220 volt elektrische motor. Om deze te gebruiken dient u een verlengsnoer te gebruiken. Met een elektrische heggenschaar kunt u  snel en eenvoudig de heg snoeien. Een elektrische heggenschaar is uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote heg.

Door de aansluiting op netstroom staan deze heggenscharen garant voor een constante werking, zodat u zonder onderbrekingen kunt snoeien. Elektrische heggenscharen werken snel, gemakkelijk én nauwkeurig.

Zorg na afloop, voordat u de heggenschaar weglegt, dat u het schaarblad goed reinigt en het hars wordt verwijderd. Gebruik hiervoor speciale harsverwijderaar.


DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE HEGGENSCHAREN HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Metabo
  • Echo
  • Stiga


DE 3 MERKEN ELEKTRISCHE HEGGENSCHAREN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:


  • Metabo is één van de sterkste merken wat betreft de elektrische heggenscharen. Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Snel en veilige snoeien. De schaar is door de diamant geslepen messen scherp en geschikt voor professioneel gebruik. De schaar zit in een opbergkoker en heeft aanstootbeschermer. Deze laatste beschermt u tijdens gebruik en de koker zorgt dat u de schaar veilig kunt opbergen. De schaar is servicevriendelijk door de kabelwisselkap. Metabo heeft veel elektrische heggenscharen waar u uit kan kiezen. Lengte van het blad, mesafstand en de dikte van de takken die u kunt snoeien. De schaar is zeer licht waardoor er makkelijk mee te werken is. De ergonomisch gevormde beugelgreep en de optimale positie van het zwaartepunt zorgen ervoor dat u makkelijk werkt met de schaar. De tegenlopende schaarmessen zorgen voor een rustige loop. Goede prijs kwaliteitsverhouding! En veel verschillende lengtes zaagbladen en vermogen om uit te kiezen.
  • De elektrische heggenschaar van ECHO is ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij is een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn de heggenscharen van ECHO gemakkelijk te gebruiken en kunt u langer en productiever werken. Tot nu toe heeft Echo één model elektrische heggenschaar. Goede prijs kwaliteitsverhouding!
  • Stiga heeft op dit moment ook één model elektrische heggenschaar. Deze is zeer goed uitgebalanceerd. Uitstekend verstelbare handgreep, praktisch in gebruik in alle posities. Met het laser-cut 67 cm mes met een knipcapaciteit van 29 mm kunt u dikkere en hardere takken knippen. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

 

 

 

 

Terug naar overzicht “Heggenscharen vragen”

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0