0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte elektrische bladblazers

6.11 MEEST VERKOCHTE ELEKTRISCHE BLADBLAZERS

 

Elektrische bladblazers / bladzuigers zijn licht en stil en maken uw tuin perfect schoon. Dankzij de dubbele functie kunt u ervoor kiezen om bladeren en rommel op de grond weg te blazen of op te zuigen en te verzamelen. Een elektrische bladblazer is geschikt voor kleine tuinen waar een elektriciteitsvoorziening binnen handbereik is. Groot voordeel van een elektrisch bladblazer  is de continue stroomtoevoer; iets wat bij accu- of benzineaandrijving toch anders is.

DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE BLADBLAZERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Stiga 
    Stiga heeft momenteel slechts één bladblazer in het assortiment. Wel heeft deze een goede prijs- / kwaliteitsverhouding. Deze bladblazer heeft ook een zuigfunctie en wordt aangedreven door een elektrische motor van 2600 W zonder koolborstels voor betere prestaties en betrouwbaarheid dan standaard bladblazers. Heeft een maximale luchtsnelheid van 420 m/s en men kan langdurig gebruik en gazons bladvrij maken zonder stress door weinig trillingen en een laag geluidsniveau.
    Met behulp van de meegeleverde, eenvoudig te gebruiken kit kunt u de SBL 2600-bladblazer tevens als bladzuiger gebruiken: een metalen mes met een versnipperfunctie versnijdt het opgezogen materiaal, waarna dit in een opvangzak van 45 liter wordt verzameld.
  • Toro 
    Toro heeft momenteel tweetal elektrische bladblazers / bladzuigers in het assortiment. Ruimt bladeren en afval van uw gazon en uit uw tuin. Toro is het populairste merk voor elektrische blazers. De Ultra levert al het vermogen en de veelzijdigheid die u nodig hebt bij het schoonmaken. Het is de enige Toro elektrische blaas-/zuigmachine met een robuuste metalen propeller en een motor met een traploos variabele snelheidsregeling!
 
 
 

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0