0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte benzine kettingzagen

5.13 BENZINE KETTINGZAGEN

 

Bij deze kettingzagen is de aandrijving doormiddel van een benzine motor.  Veelal is dit een 2-takt benzine motor waarbij u de brandstof zelf moet mengen met speciale 2-takt mengolie of u kunt de al voorgemengde aspen 2-takt gebruiken. Van kettingzagen voor het zware werk tot kleinere zagen voor thuisgebruik, evenals modellen voor kappen, snoeien en brandhout zagen. Sommige zagen voorzien van de unieke X-TORQ® motor, waardoor ze minder brandstof verbruiken. Om de belasting van het milieu zo klein mogelijk maken.

Een kettingzaag met een combinatie van choke en stopknop maakt het starten van de kettingzaag gemakkelijker en voorkomt dat de motor verzuipt. Met een centrifugale luchtreinigingssysteem wordt slijtage tot een minimum beperkt en duurt het langer voordat u het filter moet schoonmaken. Heeft de kettingzaag een functie SmartStart® dan betekent dat de weerstand in het starterkoord met wel 40% wordt verminderd. Zo kunt u de zaag snel en met minimale inspanning starten.

Er zijn hobby benzine kettingzagen, ideaal voor huiseigenaars, lichtere zaagklussen en hobby activiteiten.

Krachtige, robuuste zagen,voor veeleisend werk door aannemers en landeigenaars. Deze kettingzagen bezitten meer dan genoeg vermogen voor efficiënt intensief gebruik.

Professionele kettingzagen, stevige, duurzame en betrouwbare partners met sterke prestaties.

En er zijn kettingzagen voor boomverzorging, lichtgewicht en krachtige kettingzagen met bovenhandgreep voor het snoeien, vormgeven en vellen van bomen, speciaal ontwikkeld voor professionele bosarbeiders. De lichte en goed uitgebalanceerde zaagbehuizing maakt het werken gemakkelijk, zelfs bij het beklimmen van een boom.DE VOLGENDE MERKEN BENZINE KETTINGZAGEN  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Echo
  • Stiga

 


DE MERKEN BENZINE  KETTINGZAGEN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN

  • Husqvarna  kettingzaag, veilig en flexibel werken. Ze starten en werken snel en beschikken over ingebouwde Husqvarna kenmerken zoals ergonomische vormgeving, handige technologie en een krachtige X-TORQ® motor met lage uitstoot. Husqvarna heeft een  enorm breed assortiment in benzine kettingzagen. Hobby kettingzagen, rubuuste, professionele en kettingzagen voor de boomverzorging.  Zaagbladen van 30cm tot maar liefst 105cm. Er zijn ruim voldoende accessoires en onderdelen verkrijgbaar.
  • ECHO  met een kettingzaag van ECHO maakt het zagen van brandhout, snoeien van bomen of het vellen van bomen tot een klus die zo geklaart is. Voor iedere toepassing is er een ECHO kettingzaag! Alle kettingzagen worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen. Hebben een uitstekend vermogen / gewicht verhouding en leveren uitstekende zaagprestaties. Alle kettingzagen zijn  uitgerust met onder andere antivibratiesystemen, eenvoudig toegankelijke luchtfilters, een automatische olietoevoer en kettingrem.
  • Stiga biedt u de veiligheid van een evenwichtig product met veel vermogen en een beperkt gewicht. De benzine kettingzagen zijn voorzien van een krachtige motor en stevig zwaard waarmee u elke klus in het bos of in uw tuin thuis klaart. Voor intensievere taken, zoals het zagen van houtblokken of takken, biedt STIGA robuuste en efficiënte machines. Met verschillend vermogen, diverse zaagbladen en kettingen.

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht “Kettingzagen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0