0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte benzine bosmaaiers

2.15 MEEST VERKOCHTE BENZINE BOSMAAIERS

Handig voor verschillende maaiwerkzaamheden. Benzine bosmaaiers, ook wel grastrimmers genoemd,  hebben veel kracht en zijn dus veel krachtiger dan een elektrische of een accu bosmaaier. Bosmaaiers op benzine zijn vooral bedoeld voor het maaien van ruigere oppervlakten rondom bomen, borders, tussen struiken en voor slootkanten. Voor grote tuinen en zware klussen met taai, lang gras en onkruid. Bosmaaiers op benzine zijn echter wel duurder in aanschaf én onderhoud. De voordelen spreken voor zich: niet gebonden aan een stopcontact en net zo krachtig als een trimmer op stroom. Ze maken wel redelijk veel lawaai, en u moet een voorraad brandstof in huis hebben.

DE VOLGENDE MERKEN BENZINE BOSMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

Echo
Husqvarna
Stiga
Iseki

DE 3 MERKEN BENZINE BOSMAAERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

Husqvarna
Husqvarna heeft een ruime keus benzine bosmaaiers in zijn assortiment. Deze bosmaaiers zijn ontworpen om de klus effectief te klaren. Ze zijn eenvoudig te dragen en te hanteren. Kunnen eenvoudig aan uw behoeften worden aangepast. Ook ruim keus in de accessoires, zoals maaidraad, messen, draadkoppen, harnassen en beschermkappen. Alle Husqvarna bosmaaiers zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten.
Husqvarna grastrimmers voor incidenteel gebruik zijn stille, lichtgewicht trimmers, bij uitstek geschikt voor huiseigenaars. De trimmers beschikken over een Smart Start®-starterkoord en brandstofpomp voor optimaal gebruiksgemak

Echo
Met het extra koppel van de unieke ECHO High Torque overbrenging is geen enkele trim- of maaitaak te zwaar. Alle machines zijn uitgerust met ergonomische handgrepen, degelijk draagstel en duurzame motoren. Bovendien zijn de motoren eenvoudig en licht te starten. Voor elk maaikarwei heeft Echo een passende machine die helpt de klus te klaren. De bosmaaiers van Echo zijn ergonomisch ontwikkeld, zodat u er een langere tijd mee kan werken.

Stiga
Grastrimmers en bosmaaiers zijn onmisbare machines voor het maaien van kanten en het trimmen van gras en onkruid, met name op plekken waar een grasmaaier niet bij kan. Stiga heeft een brede keuze aan producten met diverse krachtbronnen en uitvoeringen om te voldoen aan al uw behoeften.

 

 

Terug naar overzicht “Bosmaaiers vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0