0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte accu bosmaaiers

2.13 MEEST VERKOCHTE ACCU BOSMAAIERS

Accu bosmaaiers, voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker. Een bosmaaier wordt gebruikt voor: het maaien van gras, onkruid en lichte houtachtige planten die zich om obstakels of beplantingen bevinden.  Met een accu bosmaaier kunt u de hele dag doorwerken. De accu in de bosmaaier is makkelijk te vervangen en op te laden. U kunt de accu van het merk gebruiken in andere accu machines van hetzelfde merk.  Meestal wordt de accu bosmaaier gebruikt voor eenvoudige klusjes in bijvoorbeeld de tuin en wordt de bosmaaier op benzine gebruikt voor zware klussen in bijvoorbeeld een bos. Met een bosmaaier werken is niet geheel ongevaarlijk, daarom is het zeer aan te bevelen te zorgen voor een goede volledige lichaamsbescherming.

DE VOLGENDE MERKEN ACCU BOSMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

EGO
Stiga
Greenworks
Echo
Husqvarna
Sabo
Pellenc

DE 3 MERKEN ACCU BOSMAAERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN: 

EGO
Ego grastrimmers en bosmaaiers hebben een Arc Lithium-accu, waarmee u beschikt over al het vermogen dat u nodig hebt om de zwaarste klussen te klaren. Keuze uit verschillende modellen, verschillende handgrepen, of in combinate met een ruggedragen accu, zo profiteert u de hele dag lang van volop vermogen en comfort. De accu die u gebruikt voor de Ego bosmaaier, kunt u ook gebruiken in alle andere accu tuinmachines van Ego.  Zo heeft Ego ook een Multitool waarop u naast de bosmaaier ook een heggenschaar of snoeizaag deel  kunt zetten.

STIGA
Stiga omvat bosmaaiers en trimmers voor grote en kleine tuinen die de nodige kracht bieden om de klus klaren. Zo heeft Stiga ook een Multitool waarop u naast de bosmaaier ook een heggenschaar of snoeizaag deel  kunt zetten.

PELLENC
Pellenc heeft een zeer krachtige professionele bosmaaier in zijn assortiment. Prijs van pellenc ligt ook wat hoger dan de andere bosmaaiers op accu. Ultra licht. Uitzonderlijk stil. Veilig en ergonomisch. Met de Pellenc hoogvermogen accutechniek is een autonomie tot maar liefst 4,5 uur bereikbaar.

 

 

Terug naar overzicht “Bosmaaiers vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0