0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
 • No products in the cart.

Meest verkochte accu bladblazers

6.10 MEEST VERKOCHTE ACCU BLADBLAZERS / ZUIGERS

Een accu bladblazer heeft als belangrijkste voordeel dat je volledige bewegingsvrijheid hebt. Je hoeft bij een bladblazer accu dus niet na te denken of je wel of niet een stopcontact in de buurt hebt. Daarnaast is een bladblazer op accu doorgaans een stuk stiller dan zijn door netstroom of benzine aangedreven soortgenoten. Een groot voordeel van een accu bladblazer is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten en extreem lage gebruikskosten (geen dure 2-Takt benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Bij bladblazers wordt altijd gesproken over de blaassnelheid. Dit is echter een moeilijk vergelijkbaar element. Als de blaasbuismond wordt versmalt neemt de blaassnelheid enorm toe maar de hoeveelheid weg geblazen materiaal wordt juist minder. Vergelijkt u daarom ook het luchtvolume van de verschillende machines.

DE VOLGENDE MERKEN ACCU BLADBLAZERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

 • EGO
 • Echo
 • Stiga
 • Greenworks
 • Sabo
 • Pellenc


DE 3 MERKEN ACCU BLADBLAZERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 • EGO  
  EGO heeft  veel modellen bladblazers om uit te kiezen, zowel handgedragen als rugbladblazers. Allemaal 56 volt. Alle accu’s van Ego kunt u gebruiken in elk type accu bladblazer.  De bladblazers van EGO worden aangedreven door een uiterst efficiënte borstelloze motor en zijn voorzien van straalturbinetechnologie en een blaaspijp met grote diameter voor maximale luchtdoorvoer. Voorzien van een variabele snelheidsfunctie voor optimale controle en een Boost-modus die extra kracht levert voor moeilijk verplaatsbare objecten. Dat is meer dan genoeg vermogen om zelfs de hoogste bladerhopen mee weg te werken.
 • Stiga  
  Stiga accu bladblazers / bladzuigers van STIGA zijn ontworpen om opritten en tuinen bij u thuis schoon te maken. Deze lichte, gemakkelijk hanteerbare machines zijn stil en milieuvriendelijk en vereisen weinig onderhoud, zodat u snel klaar bent. Niet hoeft op te letten op snoeren en of de benzine. Stiga heeft een aantal verschillende voltages. 24, 48 en 80 Volt.
 • Greenworks
  Greenworks bladblazers zijn de meest krachtige accu bladblazers in de markt.  Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw bladblazer ook kunt gebruiken in vele andere accu machines van Greenworks. Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment bladblazers:
 1. 24 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren.
 2. 40 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine- en middelgrote oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals. In het 40 Volt assortiment is ook een bladzuiger leverbaar.
 3. 60 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine-, middel- en grote oppervlakten en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.
 4. 80 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.
 5. 82 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

 

 

Terug naar overzicht “Bladblazers vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0