0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte aanhangers en trailers

8.08 MEEST VERKOCHTE AANHANGERS EN TRAILERS

De Tuinmachine heeft verschillende aanhangers die geschikt zijn om achter uw zitmaaier of tuin tractor te hangen. Makkelijk om al uw tuingereedschap in te doen wanneer u een grote tuin heeft waar u allerlei tuinklussen uitvoert met verschillende tuinmachines. Handig om uw tuinafval mee af te voeren en het vervoeren van zand, grond, stenen, hout etc. wordt nog veel makkelijker. Sommigen zijn uitgevoerd met kiepbak met een afneembare laadklep. In verschillende uitvoeringen, laadcapaciteit, materiaal en aantal wielen. Er bestaan universele aanhangwagens en aanhangers van bepaalde merken.

DE VOLGENDE MERKEN AANHANGERS EN TRAILERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

– Agrifab
– Stiga
– Husqvarna
– Cramer

DE 3 MERKEN AANHANGERS EN TRAILERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

Agrifab  
Door een Agri-Fab  aanhanger te kiezen, weet u zeker dat dit het beste is wat u kunt kopen. Alle Agri-Fab aanhangers zijn gemaakt om lang mee te gaan en gemaakt om de lading efficiënt en gemakkelijk te vervoeren. Agri-fab heeft een ruime keus in aanhangers voor aantrekkelijke prijzen.

Stiga  
Stiga heeft  aanhangers die zowel achter tuintractor als achter een frontmaaier kan. U kunt kiezen uit kunststof of gegalvaniseerd aanhangers.

Husqvarna
Husqvarna heeft mooie trailers die zowel achter de tuintractor kan als de rider van Husqvarna. Ook in een kiepmodel met afneembare laadklep. Wel zo handig!

 

 

Terug naar overzicht “Diversen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0