0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Kiezen voor een benzine, accu of een elektrische heggenschaar?

3.02   Wanneer kies ik voor een benzine, accu of elektrische heggenschaar?

De benzine heggenschaar is een krachtige machine voor het wat zwaardere werk en heeft alle bewegingsvrijheid. Wel moeten we rekening houden met een hogere aanschafprijs en meer onderhoud.

Bij een accu heggenschaar heeft u meer bewegingsvrijheid, u bent niet gebonden aan een stopcontact.  Wel geldt dat u de accu moet opladen voordat u ermee aan de gang kan. Verstandig is om dan een tweede reserve accu aan te schaffen. Verder zijn de accu heggenscharen dus iets minder krachtig. Accuheggenscharen worden zowel door professionals als particulieren gebruikt. Accu heggenscharen zijn ideaal voor het snoeien van heggen in geluidsgevoelige gebieden, zoals woonwijken, ziekenhuizen, begraafplaatsen en scholen. Accuheggenscharen zijn eenvoudig en comfortabel in gebruik, met uitstekende snoeiresultaten.

Het voordeel van een elektrische heggenschaar is dat die op stroom werkt en dat deze krachtiger zijn dan accu heggenscharen. Elektrische heggenscharen zijn licht en maken beduidend minder geluid dan benzine heggenscharen. Het nadeel is dat u  gebonden bent aan een stopcontact en dus minder bewegingsvrijheid. En goed oppassen dat u het snoer niet doorsnijdt. Elektrische heggenscharen zijn ideaal voor het snoeien van heggen en struiken rond het huis.

 

 

Terug naar overzicht “Heggenscharen vragen”

 

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0