0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Houtversnipperaars / hakselaars voor kleine werkzaamheden?

4.04 Zijn er ook houtversnipperaars / hakselaars voor kleine werkzaamheden?

Ja, dat is bijvoorbeeld een elektrische hakselaar. Dit type wordt het meest gebruikt door consumenten/particulieren. Een elektrische hakselaar heeft genoeg vermogen voor de kleine takken en het onkruid dat in de gemiddelde tuin aanwezig is. De machines beschikken meestal over een lang snoer, waardoor het stopcontact goed te bereiken is. Een verlengsnoer is natuurlijk ook altijd een optie.

Gaat u alleen dunne takken, schors en onkruid verwerken? Of wilt u ook dat er dikkere takken versnipperd kunnen worden? Dat is namelijk bepalend voor de gewenste snijcapaciteit van uw versnipperaar die u gaat kiezen.

Voor een kleine tuin kunt u gerust eens kijken bij de goedkoopste exemplaren. Maar over het algemeen geldt wel: hoe meer en hoe sneller u wilt kunnen hakselen, hoe hoger de prijs van de machine.

Doordat houtversnipperaars nu ook in kleinere formaten beschikbaar zijn, kan iedereen er gebruik van maken.

Zo wordt er hard gewerkt om elektrische hakselaars net zo goed te laten presteren als de versnipperaars die op benzine werken. Beter voor het milieu, maar natuurlijk ook prettiger om te gebruiken in een leefomgeving. De elektrische hakselaars maken namelijk minder herrie en stoten ook geen uitlaatgassen uit.

 

 

Terug naar overzicht “Houtklovers / houtversnipperaars / hakselaars vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0