0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

GREENWORKS ACCU TUINGEREEDSCHAP

Greenworks Tools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld. Als één van de grootste tuingereedschapproducenten ter wereld zal de accu tuinmachine lijn de komende jaren alleen maar verder worden vergroot. De top kwaliteit van Greenworks wordt onderstreept doordat de Duitse STIHL groep (vooral bekent van de oranje kleurige gemotoriseerde tuinmachines) een substantieel belang heeft genomen in het moederbedrijf van Greenworks namelijk Globetools.

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn 24 Volt, 40 VOLT G-MAX, 60 VOLT DIGIPRO, 80 VOLT DIGIPRO en de 82 VOLT COMMERCIAL LIJN tuin gereedschappen voor professionals en particulieren.


                24 VOLT STAAT NOG NIET OP DE TUINMACHINE

De 24 Volt accu tuinmachines zijn bij uitstek geschikt voor de particulier. Het voordeel van 24 Volt is de compactheid van de machines in combinatie met de werktijd.

 

      greenworks 40 volt       greenworks 60 volt

 

De G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen, kettingzagen etc. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

De Greenworks 60 Volt DIGIPRO-LINE, de semi-professionele lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie. De 60 volt lijn is voor de semi-professionele gebruiker en de particulier die op zoek is naar een goed alternatief van een benzine motor.

 

 

         greenworks 80 volt    greenworks 82 volt

 

de Greenworks 80 Volt PRO LINE, de professionele lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie. Greenworks 80 Volt PRO LINE machines leveren met benzine vergelijkbaar vermogen en prestaties zonder de hoge kosten van benzine en olie, wat ook betekent minder onderhoud kosten en aanzienlijk minder CO² uitstoot.

De 82 VOLT COMMERCIAL lijn betreedt Greenworks ook de markt van de echte professional en intensieve gebruiker. Een complete lijn met 82 volt tuinmachines voor de echte professionals die op zoek zijn naar top kwaliteit, lange werktijden, hoge werksnelheden. Een zelfrijdende grasmaaier, een rug bladblazer, bosmaaiers, kettingzagen, accu backpacks en accu’s van 2.5 Ah en in de toekomst 5.0Ah maken dit tot een unieke lijn. 

                                                       

                                                       Greenworks

                                                                       KLIK OP HET LOGO

                                              EN U ZIET ALLE GREENWORKS ACCU MACHINES!

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0