0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

EGO ACCU TUINGEREEDSCHAP

GRATIS ACCU (2.5Ah) !*

EGO ACTIE

BIJ BESTEDING VAN € 900,- (INCL BTW) AAN EGO ACCU MACHINES


 EGO ACTIE

STAP OVER OP EGO EN STEUN CHALLENGE 2025! WAT IS CHALLENGE 2025?

EGO kijkt naar de toekomst en die is schoner, stiller en veiliger Accu aangedreven tuinmachines zijn de enige verantwoorde keuze Om het milieu te verbeteren, gelooft EGO niet in tuinmachines en andere gereedschappen die ontwikkeld zijn voor een beter milieu, maar tegelijkertijd schadelijke uitstoot en hinderlijk lawaai met zich meebrengen.

Het is tijd de uitdaging aan te gaan en verandering te eisen! De visie van EGO is om met een betere technologie een innovatief accu systeem te ontwikkelen. Deze visie brengt geen schadelijke uitstoot, hinderlijk lawaai en gezondheidsrisico’s met zich mee, in tegenstelling tot het werken met brandstof aangedreven tuinmachines.

Challenge 2025 is door EGO in het leven geroepen om zowel particuliere als professionele gebruikers in de tuin en park wereld te laten inzien dat bij een nieuwe aanschaf brandstof aangedreven tuinmachines tot het verleden behoren en dat accu tuinmachines de enige logische keuze is. De accu technologie bestaat al, dus is er geen excuus voor uitstel. De toekomst is accu. En daardoor wordt onze leefomgeving vele, vele malen beter.

EGO’s visie van ‘Challenge 2025’ is dat ze binnen 5 jaar de gebruikers weghouden bij brandstof aangedreven tuinmachines en dat accu tuinmachines de eerste keuze gaat worden. Dit gaat uiteindelijk leiden tot een significante reductie in uitstoot en lawaai, terwijl veiligheid en gebruikerscomfort worden verbeterd. Een schone, stille en veilige toekomst.

*ACTIE IS GELDIG TOT 31 DECEMBER 2020 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

EGO

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0