0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Meest verkochte benzine heggenscharen

3.12 BENZINE HEGGENSCHAREN

Heggenscharen zijn ideaal voor in de tuin, of uw haag nu een kleine, in het oog springende blikvanger is of een groot, weelderig groeiend meesterwerk. En als dat nodig is kunt u lang doorwerken. Zorg na afloop, voordat u de heggenschaar weglegt, dat u het schaarblad goed reinigt en het hars wordt verwijderd. Gebruik hiervoor speciale harsverwijderaar.  En laat zo nu en dan het schaarblad slijpen , zodat u bij de volgende klus veilig en goed door kan werken. En het is natuurlijk beter voor de plant dat er een schone wond ontstaat.

Veelal hebben de benzine heggenscharen een 2Takt benzine motor waarbij u de brandstof zelf moet mengen met speciale 2Takt meng olie of u kunt de al voorgemengde aspen gebruiken .


DE VOLGENDE MERKEN BENZINE HEGGENSCHAREN HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Echo
  • Husqvarna
  • Iseki
  • Stiga
  • Hitachi


DE 3 MERKEN BENZINE HEGGENSCHAREN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • Een Husqvarna benzine heggenschaar is veilig, comfortabel en universeel inzetbaar. De achterste handgreep is verstelbaar zodat u de bovenkant en zijkanten van uw haag kunt knippen, en met de uitschuifbare schaar kunt u verder reiken. Omdat de machine instelbaar is, is het werk ook minder vermoeiend.
    Husqvarna heggenscharen zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten. Zo is uw heggenschaar altijd klaar voor gebruik.
    De effectieve trillingsdempers op deze heggenscharen absorberen trillingen en ontzien uw armen en handen. Dankzij de motorpositie worden de uitlaatgassen van u afgeleid en voor nog meer comfort hebben al de modellen zachte handgrepen. Husqvarna heeft ook stokheggenscharen, handig wanneer uw heg wat hoger is en het is makkelijker en veiliger werken dan op een ladder.
  • De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn deze heggenscharen gemakkelijk te gebruiken en kunt u langer en productiever werken. Voor de particulier en ook speciale heggenscharen voor de professionals. Voldoende keus uit verschillende lengtes van schaarbladen en vermogen. Echo heeft ook heggenscharen op steel, handig voor de hoge heggen. Geen gedoe meer op trappen en ladders. Prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed.
  • ISEKI benzine heggenscharen zijn een “must” voor mooi gesnoeide hagen. De heggenschaar voor de vakman. Voorzien van een Mitsubishi TLV24V motor met een vermogen van 24 cc. Er is een keuze tussen meslengtes van 56, 58 of 69 cm en een draaibaar of vast handvat. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

 

 

 

Terug naar overzicht “Heggenscharen vragen”

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.6/10 gebaseerd op 11 reviews.
0