0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Mijn grasveld is ongelijk en heeft hellingen kan ik een robot grasmaaier gebruiken?

9.05  Mijn grasveld is ongelijk en heeft hellingen. Kan ik een robot grasmaaier gebruiken? Om het maaien op hellingen moeiteloos te laten verlopen, is het raadzaam om bij de aankoop van de robot te letten op de maximale helling die de fabrikant opgeeft. Terwijl sommige modellen alleen ontworpen zijn voor hellingen van 20 of 25 procent, werken andere robots zich moeiteloos een weg naar […]

Kan ik maaien als het regent?

9.11  Kan ik maaien als het regent? De robot kan met regen gewoon maaien, de maaier moet wat vaker schoongemaakt worden. Sommige modellen zijn uitgevoerd met een weertimer, deze zorgt ervoor dat de maaier minder vaak uitrijdt om te maaien als het gras minder hard groeit door de regen. Andere modellen zijn uitgevoerd met regen sensoren die zorgen ervoor dat de maaier niet uitrijdt […]

Is mijn robotgrasmaaier gevoelig voor diefstal?

9.09 Is mijn robotgrasmaaier gevoelig voor diefstal Een robotmaaier is een kostbaar apparaat en interessant voor dieven. Gelukkig hebben de fabrikanten de nodige aandacht besteed aan de beveiliging van robot grasmaaiers. Door de maaier uit te rusten met een pincode en alarm wordt een robot onbruikbaar na diefstal.  Mocht het u toch gebeuren, dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Een schrale troost is […]

Hoe onderhoud ik mijn robotgrasmaaier?

9.08  Hoe onderhoud ik mijn robotgrasmaaier? Het onderhouden van uw gazon is met een robotmaaier heel eenvoudig Toch behoeft de maaier zelf ook onderhoud. Regelmatig verwijderen van gras wat zich aan de onderkant heeft verzameld, is noodzakelijk. De meeste robots kun u met een tuinslang schoonspuiten Door de kantelsensoren stoppen de messen met werken en kunt u de onderkant veilig schoonmaken. Bot geworden messen vervangt u eenvoudig […]

Wat gebeurt er met het afgemaaide gras, moet ik dat zelf opruimen.

9.07  Wat gebeurt er met het afgemaaide gras? Moet ik dat zelf opruimen? De robotmaaier verpulvert het gras tot zeer kleine stukjes (mulchen) en verspreidt deze gelijkmatig over de grasmat. De restjes die op die manier achterblijven dienen als voeding voor het gras zodat bijmesten overbodig wordt.     Terug naar overzicht “Robotmaaiers vragen”    

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0