0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Mijn grasveld is ongelijk en heeft hellingen kan ik een robot grasmaaier gebruiken?

9.05  Mijn grasveld is ongelijk en heeft hellingen. Kan ik een robot grasmaaier gebruiken? Om het maaien op hellingen moeiteloos te laten verlopen, is het raadzaam om bij de aankoop van de robot te letten op de maximale helling die de fabrikant opgeeft. Terwijl sommige modellen alleen ontworpen zijn voor hellingen van 20 of 25 procent, werken andere robots zich moeiteloos een weg naar […]

Kan ik maaien als het regent?

9.11  Kan ik maaien als het regent? De robot kan met regen gewoon maaien, de maaier moet wat vaker schoongemaakt worden. Sommige modellen zijn uitgevoerd met een weertimer, deze zorgt ervoor dat de maaier minder vaak uitrijdt om te maaien als het gras minder hard groeit door de regen. Andere modellen zijn uitgevoerd met regen sensoren die zorgen ervoor dat de maaier niet uitrijdt […]

1 2 42
De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0