0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

ALLETT KOOIMAAIERS

ALLETT KOOIMAAIERS

DE KENSINGTON OP BENZINE EN DE LIBERTY OP ACCU

allett-kooimaaiers

Dit zijn de enige twee particulieren machines waarin alle cassette systemen passen. De Allett cassette systemen veranderen uw gras echt in een prachtig gezond, groen gestreept gazon.

allett kensington cassettes

Allett Kensington

 allett kensington

De Allett Kensington is onze zelf aangedreven op benzine catridge-machine. Deze zijn beschikbaar in 35, 43 of 51cm. Dit is onze premium verwisselbare patroonmachine, ontworpen voor enthousiaste particulieren die het beste uit hun gazon willen halen.

De Allett Kensington is geschikt voor gazons van 400m² en wordt standaard geleverd met een 6 blads snijcilinder. Het is ook mogelijk om er een 10 blads snijcilinder in de machine te doen hierdoor krijg je een nog zuiverdere snede. De maaihoogte varieert tussen 6-32mm.

Indien u mooie strepen wilt adviseren wij u om tussen de 20-30mm te maaien. Bovendien is de voorrol van robuust staal en heeft een verstelbare grashark die er vlak voor zit. Dit zorgt ervoor dat u van die mooie strakke strepen krijgt.

Wanneer u een andere cassette wilt gebruiken in uw Allett Kensington duurt dit maar 2 minuten.

 

Allett Liberty

allett liberty

De Allett Liberty 43 is dezelfde soort machine als de Kensington 17 alleen is die aangedreven door een 40V lithium-ion batterij..

De voordelen van de Allett Liberty 43 zijn:

Lichtere machine, de Liberty 43 is 13 kilo lichter dan de Kensington 17 waardoor het gemakkelijker wordt om door de tuin te manoeuvreren of de trap op te lopen.

Een volle batterij heeft een levensduur van ongeveer 40 minuten, hiermee kunt u gemakkelijk uw gazon bij uw huis mee maaien. Zo niet kunt u altijd een extra batterij aanschaffen

Ongeveer 1800 keer oplaadbaar tot dat die zijn capaciteit begint te verliezen. Zijn verlies in capaciteit is maar 5%

Alle cassette systemen kunnen in de Liberty 43 net zoals in de Kensington

De Liberty 43 heeft 5 verschillende snelheden.

Related Posts

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0