0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Wematik Turbo Klover 10 ton Houtklover

Wematik Turbo Klover 10 ton Houtklover

849,00

Aangedreven door een elektromotor, garandeert de Turbo Klover ECO de beste prestatiewaarden.U kunt grote hoeveelheden hout snel en efficiënt verwerken.Zelfs moeilijke stukken hout zijn geen probleem.

Model Turbo Klover Eco 10 Ton
Motor Elektromotor 230V/50Hz
Motor vermogen 1600 Watt
Stamdiameter: max ca. 350 mm
Stamlengte max. 520 mm
Slagtijd ca. 3 seconden
Afmetingen (L x B x H) ca. 210 cm x 67 cm x 100 cm
Afmetingen transportkist (L x B x H): ca. 145 cm x 39 cm x 74 cm
Gewicht ca. 100 kg
Helaas zijn wij genoodzaakt om bij Wematik producten extra transport kosten in rekening te brengen.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: WFM07-1 Categorieën: ,
  • De Turbo Klover Eco 10T is de zwaardere en grotere uitvoering van de reeds sinds eind 2014 bestaande Turbo Klover Eco (met tot ca. 8 ton slagkracht) en de kleinere broer van de Turbo Klover 15T, de 25T , de 34T (in benzine en elektro uitvoering), en de zeer zware Turbo Klover met tot 42 ton slagkracht.

    Voor al de Turbo Klovers geldt dat ze een slagtijd hebben van ca. 3 seconden. Dit houdt dus in dat je in 3 seconden een blok hout gekloofd kunt hebben! Door deze super snelle slagtijd kun je snel en in een relatief korte tijd grote hoeveelheden brandhout verwerken.

    Voor iedereen die graag hout wil kloven en snel klaar wil zijn, is deze Turbo Klover Eco dus de perfecte partner. Het is mogelijk om met deze machine stammen te kloven tot 52 cm lang en een diameter van ca. 35 cmm. Bij het kloven van het hout kan deze machine een slagkracht tot ca. 10 ton bereiken. De robuuste mechanische tandheugelaandrijving is zeer duurzaam en er wordt géén gebruik gemaakt van hydrauliek. Door de grote wielen en handgreep is deze Turbo Klover Eco gemakkelijk en snel te verplaatsen. Door de krachtige elektro aandrijving maakt deze kloofmachine tijdens het hout kloven weinig lawaai.

    T.o.v. het vorige model heeft deze Eco 10T o.a. een groter werkblad, andere bedieningshendels en uitschuifbare handgrepen aan het werkblad waardoor deze machine nog gemakkelijker te verplaatsen is.

    Deze kloofmachine maakt het u gemakkelijker om snel en vakkundig uw haardhout te kloven. Deze Turbo Klover Eco is een zeer goede machine en niet alleen voor de hobbyist geschikt.

    Deze machine is ten opzichte van het oude model totaal vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Deze aanpassingen zijn voordat deze goedgekeurd werden voor productie uiteraard eerst uitvoerig in praktijk getest.

    Uiteraard voldoet deze machine aan de nieuwe CE-normering

    Assemblagetijd ca 1/2 uur

Gewicht 90 kg
Maat

Maat

Motortype

Merk

Wematik

0