0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Earthway M21S Elektrische Opbouwstrooier 50 liter

-45%

Earthway M21S Elektrische Opbouwstrooier 50 liter

Oorspronkelijke prijs was: €914,00.Huidige prijs is: €499,00.

artnr : M21S

SUPER AANBIEDING ! * WEES ER SNEL BIJ!  NOG 1 OP VOORRAAD

Met deze elektrische Earthway opbouwstrooier kun je kunstmest, kalk, zout en graszaad strooien. De strooier is overal op te bouwen.

Naast handgeduwde en getrokken strooiers maakt Earthway ook elektrisch aangedreven modellen die je op een voertuig monteert. Dit kan een quad, maaier, transporter of golfkar zijn. Hiermee kun je bijvoorbeeld tijdens het maaien kunstmest strooien. De 12 volts Earthway opbouwstrooiers zijn compact en gemakkelijk op te bouwen.  Er kan 50 liter in voor droog strooigoed, zoals kunstmest, graszaad, kalk en wegenzout. Deze hebben een 3-gatensysteem, Ev-N-Spred zoals de Amerikaanse fabrikant het noemt, dat moet zorgen voor een gelijkmatig strooibeeld.

De strooiers kunnen direct op de accu worden aangesloten. De kunststof bak zit aan een frame van roestvast staal. In de bak met rooster zit een elektromotor die direct de strooischijf aandrijft. De M21S open je via een kabel die met een trekveer automatisch terugspringt.  Alle frames zijn van rvs. Standaard is een regenhoes meegeleverd.  De strooiers hebben een frame met voorgeboorde gaten, maar je kunt ze niet direct op elke toepassing monteren. Hiervoor zijn universele frames voorhanden, maar je kunt er ook zelf een maken, zodat hij perfect past. 

*zolang de voorraad strekt.

Uitverkocht

Earthway M21S Elektrische Opbouwstrooier 50 liter

artnr : M21S

 

Inhoud :  50 liter

Aandrijving : 12 V elektromotor

Strooibreedte : 2-5 m

Voorgemonteerd :  ja

Elektrisch

RVS frame 

Regenhoes meegeleverd




Optie

-Universele montage plaat (77011)

Voor Earthway M21-serie 12 Volt kunstmeststrooier. Gebruik in combinatie met uw  quad, maaier, transporter of golfkar .Hecht met U-bouten aan de voor- of achterzijde van uw voertuig. Mutiple gaten op de plaat zorgen voor een gemakkelijke installatie.Past deze spreaders: M21P & M21S. 

prijs : van € 105,-  nu voor € 75,-


– Montage beugel / Gator mounting M21S (77013)

Voor Earthway M21-serie 12 Volt kunstmeststrooier. 


prijs : van € 228,-  nu voor € 198,-


Voor de extra optie neem dan contact op met De Tuinmachine / DBS Maaitechniek : 035-6423358


Gewicht 25 kg
Maat

Maat

Motortype

Merk

Earthway

Misschien vind u dit ook leuk...

0