0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
Koop op afstand -bedenktijd , ontbindingsrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient indien mogelijk in de originele verpakking of in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?

Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

  • Retour zendingen worden  in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden,  in de originele verpakking of in stevige verzenddoos worden geretourneerd.
  • Bij producten die  beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.(verder dan noodzakelijk om de aard ,kenmerken en werking van de zaken vast te stellen)
  • Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
  • Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
  • Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzendingen en meldt ons altijd vooraf als u iets terug stuurt.
Doorlooptijd van het retourproces

U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0