0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.
Betalen van uw bestelling

Betalen aan onze webwinkel kan op de volgende manieren :

Overschrijving vooraf
Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings e-mail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij detuinmachine.nl is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen.
U kunt het totaalbedrag overmaken naar (IBAN) bankrekeningnummer :
NL80 RABO 0308 4769 48   ten name van: detuinmachine.nl te Ankeveen.

Vermeldt u alstublieft uw bestelnummer.

Rembours
U betaalt rechtstreeks aan de bezorger op het moment dat u het pakketje ontvangt.
Zorgt u dus dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorger langs komt. Treft de bezorger u niet thuis, dan krijgt u van de bezorger een kennisgeving.
Rembourskosten   € 15,00

Betalen via Afterpay
AfterPay voert voor De Tuinmachine het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Indien u kiest voor betalingsmethode van Afterpay dan voert afterpay uit hoofde van gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

En natuurlijk met Bank Transfer, Creditcards (Mastercard , Maestro, Visa ) , Giropay , mistercash en ideal 

Verzendkosten van uw bestelling

Wij leveren onze producten in Nederland , Belgie , Duitsland Frankrijk en Luxemburg.

Verzending per post
U kunt uw bestelling laten bezorgen door Transmission. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres. Bij ontvangst van uw bestelling zal de medewerker u vragen om een handtekening voor ontvangst. Mocht u niet thuis zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de bezorger een kennisgeving bij u in de bus achterlaten, pakketten onder de 30 kg kunnen wij indien gewenst ook zaterdag bij u laten bezorgen.

Let, bij het in ontvangst nemen van het pakket, goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren.

Kosten verzenden binnen Nederland via Transmission

0 – 10 kilo gram:     € 7,25

11 – 30 kilo gram:   € 11,75

31 – 60 kilo gram:   € 24,95

61 – 300 kilo gram:  € 45,00

Al deze verzendkosten gelden alleen voor Nederland. Voor de Waddeneilanden en het buitenland gelden andere tarieven !

Wij hergebruiken verpakkingsdozen, het kan dus zijn dat uw bestelling in een doos verpakt zit met een ander logo van één van onze merken.

Zelf afhalen bij De Tuinmachine.nl

U kunt uw bestelling afhalen bij ons in Ankeveen (waar onze showroom is – DBS Maaitechniek) of op ons andere service punt in Amersfoort. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen, nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. U dient te wachten op het afhaal bericht. Indien u nog geen afhaal bericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar.

Voor verdere vragen over bestellingen of over producten kunt u altijd bellen.
Van maandag tot vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur
zaterdag tussen 09:00 en 13:00 uur

Telefoonnummer: 035-6423358 of 035-6563150
Faxnummer: 035-6423208
E-mail: klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

De waardering van www.detuinmachine.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 6.8/10 gebaseerd op 9 reviews.
0